Care-i cadoul cel mai de pret?

29 Jan

Se apropie sarbatorile dedicate iubirii, atat Valentines Day cat si autenticul nostru Dragobete. Pentru cei aflat intr-o relatie, gasirea cadoului potrivit poate fi un chin…pentru cei single, fie o bucurie, fie o tristete. Nu am multe de spus despre astfel de zile, am doar o curiozitate…

Cati dintre voi, in goana dupa cadoul perfect, pierzand ore intregi prin magazine, ati uitat defapt ca cel mai important lucru intr-o relatie e sa fii langa persoana iubita, sa ii oferi acesteia TIMP si atentie? Va propun ca in acest an sa le oferiti celor dragi momente autentice, plimbari, excursii, calatorii, in functie de buget…oferiti-le celor dragi timpul dumneavoastra. Transformati o zi obisnuita intr-o amintire placuta, pentru ca la final nu va veti aminti ce-ati facut toata ziua, ci cum v-ati simtit. Nimic nu spune te iubesc mai bine decat un sarut si o imbratisare…dar pentru asta trebuie sa fiti acolo.

Dragi barbati din social media, sunt curioasa, voi ce le-ati oferi iubitelor? Ce parere aveti despre sugestia mea?

@ Manafu, @TudorChirila, @AdiHadean, @BobbyVoicu, @Piticu, @Blogatu, @Hoinaru, @Chinezu

Advertisements

3 Responses to “Care-i cadoul cel mai de pret?”

 1. Drd Emil Calinescu January 29, 2012 at 13:22 #

  Depinde, teoretic in astfel de zile trebuie sa dai ceva ce nu dai in restul zilelor. Adica stai toata ziua cu iubitul/iubita pe 14 febr…ceea ce inseamna ca in restul zilelor nu stai? Cu ce faci diferita acea zi??
  Da, poti da cadouri cu insemnatate, dar fara valoare financiara. Nu stiu, ii dai o felicitare facuta de tine! Ii dai un tricou cu un mesaj din suflet! Da parca tot tre sa dai ceva! Nu tre musai o bijuterie de sute de lei, dar ceva SA RAMANA in urma acelei zile tot trebuie!
  Parerea mea!

  • roxilazar January 29, 2012 at 13:27 #

   Sugestia mea ar fi sa mergeti intr-o calatorie, una in care sa aveti parte de ceva ce nu experimentati in fiecare zi 🙂 Mai mult decat un cadou in forma fizica, eu consider ca o amintire exceptionala este mai de pret 🙂

 2. fetedestepte January 30, 2012 at 14:19 #

  100% de acord cu tine.

  Nu de multe ori ramai cu ce-ai simtit. 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: